Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan verkkosivuston muokkaamista sellaiseen muotoon, jota hakukoneet suosivat. Hakukoneoptimoinnilla nostamme yrityksesi näkyvyyttä toimintasi kannalta keskeisimpien hakusanojen tuloksissa ja tuomme sivustollesi lisää liikennettä.

4 syytä, miksi hakukoneoptimointi kannattaa

  1. Hakukoneoptimointi on edullinen tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja hankkia uusia asiakkaita.
  2. Hakukoneoptimoinnilla parannat sivustosi löydettävyyttä pysyvämmin kuin kertaluontoisilla mainoskampanjoilla.
  3. Saat yrityksesi näkyviin juuri niiden ihmisten silmissä, jotka etsivät tarjoamiasi tuotteita ja palveluita.
  4. Hienoimpienkin verkkosivujen hyöty valuu hukkaan, ellet saa ohjattua sivustolle kävijöitä – siksi hakukoneoptimointi on tarpeen.

Ole asiakkaidesi löydettävissä

Tyypillisin tapa, jolla asiakkaat nykyisin lähtevät etsimään tarjoamiasi tuotteita ja palveluita, on googlettaminen. Mitkä ovat siis ne hakusanat, jotka potentiaaliset asiakkaasi valitsevat Googlen hakukenttään ja mahtaako yrityksesi löytyä noiden hakusanojen tuloksista ensimmäiseltä sivulta? Näkyvyyttä voidaan lisätä hakukoneoptimoinnin avulla.

Hakukoneoptimoinnissa käymme verkkosivustosi sisällön ja ominaisuudet läpi optimoiden ne hakukoneystävällisimpään muotoon. Pohdimme yhdessä mitkä ovat sinun yrityksesi kohdalla tärkeimpiä hakusanoja ja upotamme niitä verkkosivujesi sisältöihin parantaen yrityksesi löydettävyyttä.

Tutustu myös näihin palveluihin