Palvelut

Ota askel kohti markkinoinnin uusia sfäärejä! Me nostamme yrityksesi esiin ja houkuttelemme asiakkaat luoksesi digimarkkinoinnin keinoin. Palvelukattauksemme koostuu verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutuksista, some- ja Google-markkinoinnista sekä sisällöntuotannosta. 

kotisivut yritykselle

Verkkosivut

Kun uusi asiakas lähtee tutustumaan yritykseesi, hän kohtaa usein ensimmäisenä yrityksesi verkkosivut, jos sellaiset ovat löydettävissä. Verkkosivut ovat siis sinun mahdollisuutesi hurmata uusia asiakkaita. Me toteutamme tarpeesi kokoiset, laadukkaat ja massasta erottuvat kotisivut yrityksellesi.

Close up of female hands using modern computer and credit card, high key. Shopping online

Verkkokaupat

Kaupankäynti siirtyy jatkuvasti enemmän verkkoon ja asiakkaat odottavat yhä enemmän saavansa ajasta ja paikasta riippumatonta palvelua. Verkkokaupan avulla tarjoat tuotteet ja palvelut asiakkaidesi saataville, milloin ja missä tahansa. Me rakennamme yrityksellesi verkkokaupan, joka vastaa sekä sinun että asiakkaidesi tarpeita.

Google-markkinointi

Google-mainonta

Kun asiakkaat tarvitsevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita, on tänä päivänä Google usein se ensimmäinen paikka, mihin he suuntaavat niitä etsimään. Siksi yrityksesi on tärkeää näkyä ensimmäisen sivun hakutuloksissa toiminnallesi otollisimpien hakusanojen hauissa. Tuomme tuotteesi hakutulosten kärkisjoille kustannukset minimoiden.

hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan verkkosivuston muokkaamista sellaiseen muotoon, jota hakukoneet suosivat. Hakukoneoptimoinnilla nostamme yrityksesi näkyvyyttä toimintasi kannalta keskeisimpien hakusanojen tuloksissa ja tuomme sivustollesi lisää liikennettä.

some markkinointi

Some-markkinointi

Lisää näkyvyyttä, mielikuvia, vaikuttamista ja inspirointia – sitä on some-markkinointi parhaimmillaan. Somessa tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti ja lisäät yrityksesi tunnettuutta. Me tarjoamme yrityksille some-tilien optimointia, viestintäsuunnitelmia, sisällöntuottoa, tilien ylläpitoa sekä mainoskampanjoita.

sisältömarkkinointi

Sisällöntuotanto

Tehokas markkinointi lähtee mieleenpainuvista ja laadukkaista sisällöistä. Tekstien tuottaminen voi kuitenkin olla yllättävän haastavaa ja aikaa vievää. Siksi me hoidamme sen mielellämme puolestasi. Toteutamme yrityksesi tarvitsemat tekstit niin verkkosivuille kuin muihinkin markkinointimateriaaleihin.

verkkosivujen ylläpito

Verkkosivukumppani

Verkkosivut vaativat ylläpitoa ja aktiivista päivittämistä. Hyvä sivusto uusiutuu säännöllisesti ja tarjoaa vierailijoille uutta mielenkiintoista sisältöä. Verkkosivukumppanimme avulla pidät sivuston sisällön ja tietoturvan ajan tasalla, sekä seuraat sivuston kävijäliikennettä.