Sähköpostimarkkinointi

Sähköposti-markkinointi

- Tavoita kohderyhmäsi tehokkaasti!

Sähköpostimarkkinointi on yhä yksi tehokkaimmista digimarkkinoinnin muodoista. Sähköpostimarkkinoinnin avulla kerrot kohderyhmällesi vaikuttavasti tarjouksista tai houkuttelet heidät ostoksille. Autamme sinut sähköpostimarkkinoinnin alkuun, toteutamme sähköpostit tarvittaessa puolestasi ja raportoimme tulokset sinulle.

Valitse näistä sinulle sopivimmat palvelut:

Miten homma toimii?

Sähköpostimarkkinointi sopii yrityksille laidasta laitaan. B2B-puolen yrityksenä voit käyttää sähköpostimarkkinointia työkaluna liidien tuottamiseen myynnille tai viestiäksesi nykyisille asiakkaillesi. Kuluttajapuolen myynnissä sähköpostimarkkinointi sopii puolestaan hyvin  henkilökohtaisempaan viestintään tarjouksista ja kampanjoista. Etenkin verkkokaupan markkinointiin uutiskirjeet ovat omiaan!

Me suosimme sähköpostimarkkinointia myös analytiikan vuoksi. Sähköpostimarkkinointi kertoo sinulle tarkalleen, kuka on avannut postisi ja klikannut verkkosivustollesi mahdolisesti lukemaan lisää aiheesta. Miten herkullista tietoa jatkomarkkinoinnin ja myynnin kannalta!

Yrityksenä saat markkinoida sähköpostitse muille yrityksille perustuen oikeutettuun etuun tai sopimukseen (asiakkuus). Kuluttajapuolen markkinoinnissa tarvitset puolestaan vastaanottajien suostumuksen suoramarkkinoinnille. Me autamme sinua halutessasi keräämään suostumuksia liittämällä verkkosivuillesi tai -kauppaasi ilmoittautumislomakkeen uutiskirjeen tilaajalistalle.

Toteutamme sähköpostimarkkinointia MailChimp-järjestelmän kautta. Palvelutarjontamme kattaa tilin luomisen ja asetusten säätämisen kohdilleen MailChimpiin, uutiskirjepohjien luomisen sekä sähköpostimarkkinoinnin toteuttamisen ja tulosten raportoinnin sovitusti.


Kiinostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö ja soitamme sinulle lähipäivinä.