Digimarkkinointi

Digimark-kinointi

- Kerää näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa!

Miksi mainostaa netissä? Netissä mainostamisen suurin etu perinteisiin lehti- tai radiomainoksiin verrattuna on, että tulokset on tarkoin mitattavissa. Näin ollen tiedät mistä maksat. Lisäksi mainokset on helposti kohdistettavissa siten, että mainoksen kautta kotisivujasi eksyy selamaan vain potentiaaliset asiakkaat.

Google-markkinointi

Google-mainonta

Kun asiakkaat tarvitsevat tarjoamiasi tuotteita tai palveluita, on tänä päivänä Google usein se ensimmäinen paikka, mihin he suuntaavat niitä etsimään. Siksi yrityksesi on tärkeää näkyä ensimmäisen sivun hakutuloksissa toiminnallesi otollisimpien hakusanojen hauissa. Tuomme tuotteesi hakutulosten kärkisjoille kustannukset minimoiden.

hakukoneoptimointi

hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan verkkosivuston muokkaamista sellaiseen muotoon, jota hakukoneet suosivat. Hakukoneoptimoinnilla nostamme yrityksesi näkyvyyttä toimintasi kannalta keskeisimpien hakusanojen tuloksissa ja tuomme sivustollesi lisää liikennettä.

sisältömarkkinointi

SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI

Sähköpostimarkkinointi on yhä yksi tehokkaimmista digimarkkinoinnin muodoista. Sähköpostimarkkinoinnin avulla kerrot kohderyhmällesi vaikuttavasti tarjouksista tai houkuttelet heidät ostoksille. Autamme sinut sähköpostimarkkinoinnin alkuun, toteutamme sähköpostit tarvittaessa puolestasi ja raportoimme tulokset sinulle.