Verkkosivut

Kun uusi asiakas lähtee tutustumaan yritykseesi, hän kohtaa usein ensimmäisenä yrityksesi verkkosivut, jos sellaiset ovat löydettävissä. Verkkosivut ovat siis sinun mahdollisuutesi hurmata uusia asiakkaita. Me toteutamme tarpeesi kokoiset, laadukkaat ja massasta erottuvat kotisivut yrityksellesi.

4 syytä panostaa kotisivuihin

  1. Hyvin suunnitellut verkkosivut edistävät yrityksesi myyntiä.
  2. Verkkosivut ovat digimarkkinoinnin keskipiste ja luovat asiakkaille usein ensivaikutelman yrityksestäsi.
  3. Verkkosivuilla esittelet hyvin palvelusi ja tuotteesi asiakkaillesi ja tuot heidän saatavilleen kaiken tarvittavan informaation.
  4. Verkkosivujen avulla voit luoda asiakkaillesi haluamaasi mielikuvaa yrityksestäsi ja vahvistaa näin brändiäsi.

Meiltä kotisivut yrityksellesi tyytyväisyystakuulla

Me toteutamme kotisivut toiveidesi ja yrityksesi tarpeiden mukaan. Palvelemme sinua ammattitaidolla – olipa haaveenasi sitten pienet yhden sivun kotisivut tai laajempi verkkosivukokonaisuus monipuolisine sisältöineen. Toteutuksissamme on aina huomioitu sivuston helppokäyttöisyys, myynnin edistäminen, hakukoneoptimointi näkyvyyden maksimoimiseksi sekä laadukas tekninen toteutus ja responsiivisuus. Meille on tärkeää, että lopputuloksemme on varmasti sinulle mieluinen. Siksi verkkosivutoteutuksillamme on aina täysi asiakastyytyväisyystakuu. Jos valmis toteutus ei syystä tai toisesta ole mieleesi, saat rahasi takaisin.

Verkkosivupakettimme

SMALL

Paketin hinta alkaen
490 +alv
  • Kooltaan 1-3 sivua
  • Sopii parhaiten pienten yritysten tarpeisiin, joille kotisivut toimivat lähinnä sähköisenä käyntikorttina.

MEDIUM

Paketin hinta alkaen
890 +alv
  • Kooltaan 4-9 sivua
  • Sopii parhaiten yrityksille, jotka haluavat esitellä tuotteita ja palveluita verkkosivuillaan sekä tarjota asiakkailleen enemmän informaatiota.

LARGE

Paketin hinta alkaen
1990 +alv
  • Kooltaan yli 10 sivua
  • Sopii parhaiten isommille yrityksille, jotka tarjoavat laajasti tuotteita ja palveluita sekä vaativat verkkosivustoltaan enemmän.

Verkkosivupakettiemme hinnat ovat alkaen-hintoja. Lopulliseen hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, sisältö ja toiminnallisuudet. Tarkan hinnan verkkosivuillesi saat kysymällä meiltä tarjouksen.

Näin verkkosivuprojekti etenee

1

Aloituspalaveri

Käymme kanssasi läpi tarvittavat tiedot yrityksestäsi, toiveesi tulevan verkkosivuston suhteen sekä projektin etenemisen.

2

Luonnostelma

Teemme aloituspalaverin pohjalta luonnostelman verkkosivutoteutuksesta, jota muokkaamme tarvitessa kommenttiesi mukaan.

3

Toteutus

Kun luonnostelma on hyväksytty, toteutamme sen mukaisen verkkosivuston yhteisesti sopimassamme aikataulussa.

4

Kommenttikierros

Esittelemme tuotoksemme sinulle ja muokkaamme sivustoa tarvittaessa kommenttiesi mukaan. Kierroksia voi olla useampia.

5

Sivuston julkaisu

Kun olet tuotokseemme tyytyväinen, siirrämme sivun palvelintilaan haluamallesi domainille, jonka jälkeen sivusto on näkyvillä verkossa.

6

Käyttöopastus

Annamme sinulle halutessasi opastusta sivun ylläpitoon. Jatkossa olemme myös tukenasi kun tarvitset apua verkkosivustosi kanssa.

Tutustu myös näihin palveluihin