Some-markkinointi

Lisää näkyvyyttä, mielikuvia, vaikuttamista ja inspirointia – sitä on some-markkinointi parhaimmillaan. Somessa tavoitat kohderyhmäsi tehokkaasti ja lisäät yrityksesi tunnettuutta. Me tarjoamme yrityksille some-tilien optimointia, viestintäsuunnitelmia, sisällöntuottoa, tilien ylläpitoa sekä mainoskampanjoita.

4 syytä panostaa some-markkinointiin

  1. Saavutat markkinoinnilla tehokkaasti juuri oikean kohderyhmän.
  2. Lisäät yrityksesi näkyvyyttä ja luot haluamaasi yrityskuvaa kohderyhmäsi keskuudessa.
  3. Lisäät verkkosivuliikennettä ja boostaat myyntiä.
  4. Luot asiakkaillesi helpon ja nykyaikaisen kanavan yhteydenpitoon yrityksesi kanssa.

Some-markkinoinnin palvelumme

Tilien optimointi – Erotu eduksesi

Löytyykö yrityksesi some-tileiltä kaikki tarvittavat asiat? Miten tilejä voisi viilata vielä edustavammiksi ja kuinka somesta saadaan koko hyöty irti? Kehitä some-näkyvyyttä kanssamme. Analysoimme yrityksesi some-läsnäoloa ja raportoimme sinulle analyysin tulokset sekä kehitysideamme some-tilien optimoimiseksi parhaaseen mahdolliseen muotoonsa.

Viestintäsuunnitelma – Aina askeleen edellä

Tehokkaan markkinoinnin ja näkyvyyden saavuttamisen taustalla on suunnitelmallinen tekeminen. Kuten sanontakin sen meille kertoo – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Me kokoamme juuri sinun yrityksesi tavoitteita palvelevan some-viestintäsuunnitelman, jonka avulla tiedät seuraavat liikkeesi somessa vuodeksi eteenpäin. Ei siis enää päätöntä harhailua somen syövereissä, vaan tavoitteita palvelevaa ja tehokasta some-markkinointia myyntisi hyväksi!

Ylläpito ja sisällöntuotanto – Aktiivisesti esillä

Somettaa pitäisi, mutta missä välissä, kun oma aika on muutenkin kortilla… Kuulostaako tutulta? Keskity sinä omiin töihisi ja nappaa meidät avuksi somen maailmaan. Ylläpidämme yrityksesi some-tilejä, tuotamme niille mielenkiintoista sisältöä yhteisen viestintäsuunnitelmamme mukaan, varmistamme nopeat vastaukset somen kautta tulleisiin yhteydenottoihin ja raportoimme kävijätiedoista sinulle.

Yksittäiset mainoskampanjat – Saavuta kohderyhmäsi

Haluatko tavoittaa kohderyhmäsi nopeasti ja tehokkaasti? Some-mainoskampanjat ovat luotuja siihen tarkoitukseen. Päätä kenelle haluat mainoksesi näkyvän ja maksa vain näkyvyydestä juuri oikean kohderyhmän keskuudessa. Me toteutamme yrityksesi mainoskampanjat somessa. Toteutamme myös Google-mainontaa.

Tutustu myös näihin palveluihin